Μητσοτάκης: Το χρέος κατέστη μη βιώσιμο από τις δικές σας αστοχίες – ΒΙΝΤΕΟ

Την επίθεση του στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, συνέχισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του, αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσιπρά, στη βουλή για το ασφαλιστικό.

Απάντησε στον Γιάννη Δραγασάκη λέγοντας ότι “σας είναι τόσο άγνωστη η έννοια της αλήθειας που αναγκαστήκατε να την αναζητήσετε στο google”. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι “αναζήτησα κι εγώ στο google τον ΣΥΡΙΖΑ και μου βγ��κε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις αιτιάσεις του για τις “ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ” και υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε αλήθεια στην ομιλία του στην Βουλή, ούτε για τα “ποσοστά αναπλήρωσης”, ούτε όμως και για τις ρυθμίσεις που θα φέρει για τα κόκκινα δάνεια.

Για το χρέος είπε ότι η υπόσχεση για το χρέος υπάρχει από τον Νοέμβριο του 2012. “Αυτή την υπόσχεση που υπήρχε την εξαγοράζεται με 8 δισ. μέτρα. Το χρέος κατέστη μη βιώσιμο από τις δικές σας αστοχίες” ανέφερε. Ο κ. Μητσοτάκης πάντως δεν απάντησε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για το χρέος.

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ας τελειώνουμε με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Τα φαρμακερά tweets της Κωνσταντοπούλου για την ομιλία του Τσίπρα

Καμμένος: Οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ καλύτερες για τον ελληνικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Αγκαλιάζετε όσα χρεοκόπησαν τη χώρα, γι’ αυτό χρεοκοπείτε και εσείς τόσο γρήγορα – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Ας τελειώνουμε με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Φέρνετε μία συμφωνία μονομερή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ