Μητσοτάκης: Ας τελειώνουμε με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσότακης, στην ομιλία του για το ασφαλιστικό, χαρακτηρίζοντας τον κατά συρροή ψεύτη που με την ανικανότητα του, τα ψέματα και τις ιδεοληψίες του απαξιώνει την Ελλάδα.

«Δεν μιλήσατε ποτέ τη γλώσσα της αλήθειας κ. Τσίπρα. Δεν την ξέρετε. Δεν την αντέχετε» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:  «Σύντομα κύριε Τσίπρα, δεν θα είστε μόνο ο νεώτερος πρώην Πρωθυπουργός που είχε η Ελλάδα, αλλά και ο πλέον απαξιωμένος».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση κατηγόρησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο για «αμοραλισμό του αίσχιστου είδους», συμπληρώνοντας ότι ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο μειώνει την εθνική σύνταξη σε όλους.

«Αυτό το νομοθέτημα είναι η επιτομή της ανικανότητάς σας. Σας πήρε εννέα μήνες για να καταλήξετε ασθμαίνοντας σε έναν αχταρμά μέτρων», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Η τσίπα δεν είναι από τα χαρακτηριστικά της κυβέρνησής σας. Διότι αν ήταν, ήδη ο κ. Τσακαλώτος θα είχε παραιτηθεί».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης , επισήμανε ότι η ΝΔ έχει ήδη προτείνει μια άλλη πολιτική που βασίζεται στη μείωση των κρατικών δαπανών, στη μείωση των φόρων με σταθερό φορολογικό πλαίσιο σε αντίθεση με την πρόταση της κυβέρνησης που «προωθεί την μιζέρια και δεν αναδιανέμει τον πλούτο».

«Δεν είστε Αριστερός αλλά είστε οπορτουνιστής που κάνει τα πάντα για να καθίσει στην καρέκλα», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας την επίθεση του στον Πρωθυπουργό, ενώ σημείωσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν καταλάβει πλέον ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα είναι βουτηγμένη στο ψέμα και ότι το σκίσιμο των μνημονίων ήταν η πιο χυδαία εξαπάτηση της κοινωνίας».

«Ας τελειώνουμε λοιπόν με την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος  από την μεταπολίτευση και  μετά. Θα ήμουν ασυγχώρητος αν δεν έκανα ότι περνά από το χέρι μου για να οδηγηθούμε στη μόνη λύση και στη μόνη δημοκρατική διέξοδο. Εκλογές, όπου ο λαός γνωρίζει πια την αλήθεια και θα αποφασίσει ο ίδιος. Εκλογές για να μπει ένα τέλος στον διασυρμό της χώρας, ένα τέλος στην αδιάκοπη φτωχοποίηση χωρίς καμία προοπτική. Εκλογές για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη κυβέρνηση με δικό της σχέδιο», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Φέρνετε μία συμφωνία μονομερή – ΒΙΝΤΕΟ

Τι έγραψε ο Τσίπρας στο Twitter ενόψει της ομιλίας του στη βουλή 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ