Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη δήλωση του Παπαχριστόπουλου

Την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων ΕλλήνωνΘανάση Παπαχριστόπουλου στη Βουλή, για τη διαρροή του διαλόγου του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου.

«Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.  

«Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η κυβέρνηση “έβγαλε τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου” και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια.  Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

«Η εικόνα και η αξιοπιστία της χώρας διασύρονται από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ήρθε η ώρα να αναλάβει η κυβέρνηση τις μεγάλες της ευθύνες. “Γκρίζα” οδός διαφυγής δεν υπάρχει».

Από την πλευρά του το Ποτάμι επισημαίνει ότι «η κυνική ομολογία του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος προφανώς γνωρίζει τα μυστικά που μοιράζονται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο δείχνει για άλλη μια φορά πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν.»

«Επιβεβαιώνοντας από το βήμα της Βουλής τις υποψίες και τα διεθνή δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα και στιγματίζουν την ελληνική πολιτεία» προσθέτει το Ποτάμι. 

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου τονίζει ότι «οι δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου αναδεικνύουν ένα πολιτικό και ηθικό θέμα για την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.»

«Η κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα όπως άλλωστε και η ΚΟ των ΑΝΕΛ» καταλήγει ο κ. Κεγκέρογλου.

Διαβάστε επίσης:

Διευκρινίσεις του Παπαχριστόπουλου για τη δήλωση του

Παπαχριστόπουλος: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα διευκρινιστική δήλωση του Παπαχριστόπουλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ