Ο Γιαννόπουλος καταγγέλλει τον “αναιδή τρόπο” του Πολάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Επιμένει ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί παρότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ζήτησε την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.

“Εμείς έχουμε μια συγκεκριμένη θητεία και νομίζω ότι είναι ηθικό το θέμα, διότι πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι θέσεις αυτές είναι τιμητικές. Η θέση του προέδρου είναι καθαρά τιμητική, δεν είναι θέση που έχει κάποια αντιμισθία, άρα δεν παραμένει κανείς στη θέση του για κάποιο μισθό αλλά για θέματα ηθικής τάξεως” απάντησε ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο “Ε”, κληθείς να σχολιάσει τη νέα παρέμβαση του κ. Πολάκη ότι αν δεν παραιτηθούν τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΌ θα παυθούν.

“Δεν μπορεί κανείς να μειώσει την προσωπικότητά μου, την ιστορία μου – την πολιτική και την επιστημονική – κατ’ αυτόν τον αναιδή τρόπο, γιατί δεν συμφωνήσαμε με αυτά που ήθελε ο κ. Πολάκης, δηλαδή να παρανομήσουμε και εμείς ως ΔΣ σε ένα διαγωνισμό που εξευτελίστηκε από τον ίδιο τον υπουργό” τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος. 

“Εγώ είπα δεν παραιτούμαστε. Είναι καθαρά ηθικό θέμα και δεν μπορούμε να δεχθούμε τη μείωση την οποία θα υφιστάμεθα με μια παραίτηση την οποία θα υποβάλαμε . Άρα είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του υπουργού να κάνει τις παρεμβάσεις που χρειάζεται” πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Πολάκης ξαναχτυπά: Αν δεν παραιτηθούν… θα τους παύσω

Επίθεση της αντιπολίτευσης στον Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Γιαννόπουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει τον Πολάκη για παράνομες ενέργειες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στον Πολάκη: Δεν παραιτούμαστε – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ