Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ της Γεννηματά για τον πατέρα της

«Η ανάμνηση του, η σκέψη του, η στάση ζωής του είναι μια χαραμάδα στην ελπίδα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiiter, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά με αφορμή τα 22 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της, Γεώργιου Γεννηματά, ο οποίος στις 25 Απριλίου του 1994 έφυγε από την ζωή, από καρκίνο.

Σήμερα, η Φώφη Γεννηματά ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με τον πατέρα της, στο οποίο εξηγούσε τα οράματα του για την Ελλάδα και τον κόσμο. 

«Έφυγε νωρίς και δεν έζησε αυτά που άξιζε να ζήσει, να ολοκληρώσει όσα πίστευε ότι έπρεπε να γίνουν για την Ελλάδα και τη δημοκρατική παράταξη , πίστευε όμως ότι θα υπάρξουν πολλοί με μεγαλύτερες δυνάμεις από εκείνον που θα τα κάνουν πράξη. Ξημερώνει η Μεγάλη Δευτέρα και είναι δύσκολη. Μία ακόμα δύσκολη μέρα για την Ελλάδα και κάθε ελληνική οικογένεια. Η ανάμνηση του όμως, η σκέψη του και η στάση ζωής του είναι και μια χαραμάδα στην ελπίδα. Και όπως έλεγε και ο ίδιος αξίζει να δουλέψουμε για να γίνει πόρτα αυτή η χαραμάδα της ελπίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά στο μήνυμά της και παρέπεμψε σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο για τον Γιώργο Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ