Βουλγαράκης και Αντώναρος για τις εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στην επανίδρυση της Νεολαίας του κόμματος.

Το βράδυ της Δευτέρας την παραίτησή του από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από μέλος του κόμματος, υπέβαλε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναλαμβάνοντας, όπως ο ίδιος ανέφερε ευθύνες που του αποδίδονται αλλά και δεν του αναλογούν.

Την ίδια στιγμή, το απόγευμα της Δευτέρας, διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία, τόνισε: «δεν θέλω να κάνω τον εισαγγελέα, ούτε να κατηγορήσω προσωπικά κανέναν. Ενδεχομένως να υπήρχε μια πορεία κάποιων ετών κατά την οποία είχαν υιοθετηθεί ορισμένες πρακτικές σαν κι αυτές, πράγμα το οποίο οδήγησε να πιστέψουν ορισμένοι πώς τέτοιου είδους πρακτικές είναι σχεδόν πολιτικό έθιμο».

Παράλληλα, είπε ακόμη ότι πρέπει να γίνει μια καινούργια αρχή, όχι μόνο σε επίπεδο νεολαίας αλλά και σε επίπεδο κόμματος και ότι αυτό αποτελεί προτεραιότητα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ο Αντώναρος επαναφέρει στο facebook την αγαπημένη του φράση: Κανένα σχόλιο… 

Τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ, σχολιάζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος,    έχοντας αυτοσαρκαστική διάθεση.

«Θα θυμηθώ την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου και θα πω απλά: “Κανένα σχόλιο”» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος. Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook. 

 

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες ο κ. Αντώναρος είχε σχολιάσει και πάλι τις εξελίξεις στον κεντροδεξιό χώρο, επισημαίνοντας ότι «όποιος αποτολμά είτε προβλέψεις η άκαιρες κινήσεις θα φάει τα μούτρα του». 

 

 

Βουλγαράκης: Απογοητευτικά όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Τα όσα έγιναν στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και την σύγχυση που επικρατεί με τα αποτελέσματα των εκλογών της «γαλάζιας νεολαίας», σχολίασε  με ανάρτηση του στο Facebook, τη Δευτέρα, ο Γιώργος Βουλγαράκης, επισημαίνοντας ότι αυτή η εικόνα «αδικεί και την ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βουλγαράκης, έγραψε:

«Όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ήταν πραγματικά απογοητευτικά. Πάντα είχαμε εντάσεις και κόντρες. Και σκληρές μάλιστα.  Ποτέ δε φτάσαμε, παρ΄ όλα αυτά σε αδιέξοδο.  Είναι κρίμα, αυτή τη δύσκολη στιγμή, που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί ξανά τη ΝΔ και ελπίζει να είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα, να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Αδικεί και την ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ…» .

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Προχωράμε στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ 

Οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ για τη διαγραφή του

Διεγράφη από τη ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Παπαμιμίκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ