Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί για ακόμα μια φορά να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση που διεξάγεται αυτή την ώρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση νομιμότητας δανειοδότησης κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ από τραπεζικά ιδρύματα. Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως η κυβέρνηση επιχειρεί για ακόμα μια φορά να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, έχοντας ήδη συμφωνήσει με το κουαρτέτο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.

Επισήμανε, επίσης, ότι η προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, καθώς η ίδια λέει στον λαό πως αυτή η αξιολόγηση θα είναι η τελευταία δύσκολη πράξη και ότι μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ συμπλήρωσε πως όποια ενδεχόμενη μείωση του δημοσίου χρέους θα επιφέρει 4ο μνημόνιο.

“Είναι σίγουρο πλέον ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν πρωτοτυπεί με την σύσταση εξεταστικής γιατί η πείρα έχει δείξει πως ποτέ το μαχαίρι δεν μπήκε στο κόκαλο” τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η «κυβέρνηση σηκώνει υποκριτικά τη σημαία της πάταξης της διαφθοράς».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης: Κατά πάσα πιθανότητα σε 6 μήνες θα βρεθούμε να συζητάμε για νέα χρηματοδότηση

Τα χαμόγελα και η χειραψία της Γεροβασίλη με τον Κουτσούμπα – ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το όνομα του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ