Δρίτσας: Δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα

«Δεν είμαι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα και δεν είναι κανένα μέλος της κυβέρνησης γαντζωμένο σε καρέκλα» τόνισε ο υπουργός ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στον Real Fm 97, 8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Όλες αυτές οι επικοινωνιακού χαρακτήρα, πρόχειρες, εύκολες, τεχνητές εντάσεις και κατηγορίες και στοχεύσεις σε ένα πράγμα αποβλέπουν, στο να φθαρεί η κυβέρνηση» υποστήριξε.  

Ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι «φυσικά και είμαστε στην ίδια γραμμή με τον Πρωθυπουργό σχετικά με τον ΟΛΠ και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά».

«Είναι συνήθης πρακτική των εταίρων, πάγια θα την έλεγα, σε πολλά ζητήματα να κάνουν «τεχνητή καθυστέρηση» σημείωσε σχετικά με τη διαπραγμάτευση. «Προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα στην εφαρμογή της δικής τους επιδίωξης. Δεν δείχνουν μια ευελιξία ισορροπίας μεταξύ δυο διαπραγματευομένων μελών» εξήγησε ο κ. Δρίτσας.  

Ερωτηθείς εάν το ΔΝΤ πρέπει να φύγει και αν κάνει ζημιά στο ελληνικό πρόγραμμα ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «Το ΔΝΤ με τον τρόπο που συμπεριφέρεται θα ήταν προτιμότερο να μην είχε τη συμμετοχή που έχει».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του Τσίπρα στο ΔΝΤ: Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με αριθμούς αλλά με ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις για την κυβέρνηση: Δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ