Ποιους συνάντησε ο Βίτσας στη Νέα Υόρκη – ΦΩΤΟ

Σειρά επαφών με Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς- ανάμεσα τους τον δήμαρχο Νέας Υόρκης, Bill de Blasio και τον γερουσιαστή Leonidas Raptakis- και στρατιωτικούς που υπηρετούν στις ΗΠΑ είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, στη Νέα Υόρκη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Επίσης, συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο.

Χθες, στο πλαίσιο του εορτασμού, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας του Μανχάταν και στη συνέχεια παρέστη στην παρέλαση που έγινε στην 5η Λεωφόρο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Βίτσας παραβρέθηκε στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Νέας Υόρκης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμαρχος για την εθνική εορτή της Ελλάδας, απηύθυνε χαιρετισμό στο ετήσιο εθνικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων ΗΠΑ, ενώ παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του η Ομοσπονδία Ομογενειακών Οργανώσεων Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιασμένος με τη γενναιοδωρία των Ελλήνων δηλώνει ο Αμερικανός Πρέσβης

Οι Σκοπιανοί έβαλαν θωρακισμένα οχήματα πίσω από τον φράχτη στην Ειδομένη – ΒΙΝΤΕΟ

Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ