Δρίτσας: Δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα – ΒΙΝΤΕΟ

«Η αξιοποίηση και ο σχεδιασμός της ανάπτυξης της χώρας και της παραγωγικής της ανασυγκρότησης είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για ξεπούλημα. Έχω μιλήσει για επιλογές της μίας ή της άλλης κατεύθυνσης και έχω υποστηρίξει ή έχω προβάλει αντιρρήσεις για διάφορες επιλογές», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, αναφερόμενος στη χθεσινή του δήλωση για το λιμάνι του Πειραιά που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Και χθες στη συνέντευξη μου είπα ότι δεν χρησιμοποιώ τον όρο ξεπούλημα, ποτέ, μιλώ για πώληση ή όχι. Στη συνέντευξη μου χθες στο Mega, εξέθεσα με τον πιο ήπιο και αντικειμενικό τρόπο τις πραγματικότητες που υπάρχουν. Μίλησα εκ μέρους της κυβέρνηση, δεν μίλησα εκ μέρους του εαυτού μου», πρόσθεσε ο κ. Δρίτσας.

«Οι προγραμματικές μας κατευθύνσεις δοκιμάστηκαν στην σκληρή διαπραγμάτευση του 2015. Φτάσαμε στο σημείο που ο συσχετισμός ήταν άκρως οδυνηρός και ασφυκτικός. Κάναμε τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό μέσα στις συνθήκες. Απευθυνθήκαμε στην κοινωνία και δεν είπαμε δώσε λευκή επιταγή», επισήμανε ο Θοδωρής Δρίτσας, αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές. 

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας: Αυθαίρετες οι ερμηνείες 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ