Επίθεση της Γεννηματά στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από την Μεγαλόπολη όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης.

«Ο κ. Τσίπρας που θα έσκιζε τα μνημόνια, σήμερα σκίζει τα μικρομεσαία εισοδήματα με τη φορολογία. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και σήμερα έχει στο στόχαστρο την ιδιοκτησία. Θα κούρευε τα δάνεια και σήμερα απειλείται η πρώτη κατοικία.» σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Πρόσθεσε ότι «θα στήριζε τη νέα γενιά και σήμερα της φορτώνει όλα τα βάρη του ασφαλιστικού για να κλείσει τη μαύρη τρύπα που αυτός δημιούργησε. Η δικαιοσύνη δοκιμάζεται. Η ελευθερία της έκφρασης πάει περίπατο. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα και παράλληλα για άλλη μια φορά χάνουν πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύονται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική.»

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει το ΔΝΤ, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, βυθίζουν ακόμη περισσότερο την οικονομία και απομακρύνουν την ελπίδα για τη μείωση του δημοσίου χρέους.»

«Τι άλλο πρέπει επιτέλους να συμβεί στη χώρα για να αποδεχτεί η κυβέρνηση ότι απέτυχε και να παραιτηθεί;» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δραγασάκης: Τα “κόκκινα” δάνεια δεν είναι “εμπορεύματα”

Δεν θα συμμετέχει στο κόμμα του Καρατζαφέρη ο Κρανιδιώτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ