Κάθε επίκαιρη ερώτηση και…κώλυμα στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ πιο σύντομη απ’ ότι αναμενόταν αναμένεται να είναι η σημερινή συνεδρίαση της βουλής, καθώς αναβλήθηκε η συζήτηση 15 επικαίρων ερωτήσεων.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, θα συζητηθούν μόνο έξι ερωτήσεις ενώ οι υπόλοιπες αναβάλλονται, 12 λόγω κωλύματος υπουργών και τρεις λόγω κωλύματος βουλευτών.

 “Να επαινέσουμε τους υπουργούς που ανταποκρίνονται στη συνταγματική υποχρέωση για κοινοβουλευτικό έλεγχο” είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου παίρνοντας το λόγο, ενώ για όσους απουσίαζαν σημείωσε ότι δεν μπορεί συνεχώς να έχουν φόρτο εργασίας.

“Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά το προεδρείο να ασκήσει περισσότερη πίεση προς την κυβέρνηση. Είναι διαλλακτικός ο κ. Βούτσης αλλά αυτό σε σχέση με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι αρνητικό” τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υπογραμμίζοντας πως το κοινοβουλευτικό έργο δεν είναι πάρεργο. 

“Εχω κάνει πρόταση στη Διάσκεψη των προέδρων να ορίσουν οι υπουργοί μια μέρα που μπορούν για να μαζεύονται οι ερωτήσεις και να έρχονται να απαντούν” σχολίασε ο κ. Κρεμαστινός.

 

 

Διαβάστε επίσης

Στο νοσοκομείο ο Μουζάλας

Άμεση σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Λεβέντης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ