Φωτίου: Η ΝΔ μένει να μας στείλει στο Γουδί για κρέμασμα – ΒΙΝΤΕΟ

Με επάρκεια αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η κυβέρνηση το θέμα της Ειδομένης.

«Αυτή η κυβέρνηση σας διαβεβαιώνω ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα μοναδικό πρόβλημα σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο. Η Ειδομένη, την οποία θα επισκεφθώ σήμερα, είναι ένα ευρωπαϊκό, τεράστιο πρόβλημα, κι ενώ το αντιμετωπίζει με επάρκεια που δεν μπορείτε να διανοηθείτε… Με μεγάλη επάρκεια», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις καταγγελίες για τις διαδικασίες αναθέσεων των έργων για τη σίτιση η κ. Φωτίου επισήμανε ότι “ο κ. Βίτσας κατέθεσε ένα φάκελο στη Βουλή που έλεγε αναλυτικά πώς έγιναν μέχρι σήμερα οι αναθέσεις σίτισης και όλων των έργων για το προσφυγικό” και τόνισε:

“Δεν σκοπεύει κανείς να φάει, από το πολιτικό προσωπικό, από το προσφυγικό. Είναι ντροπή και μόνο να υπαινίσσεται κανείς κάτι τέτοιο”.

Η ίδια υποστήριξε ότι “η αξιωματική αντιπολίτευση σήκωσε τόσο ψηλά τους τόνους που άλλος δρόμος δεν υπάρχει παρά να ακούσετε σε κάνα μήνα ότι θα επαναλάβουν με μας την ιστορία στο Γουδί, δηλαδή ότι θα μας πάνε ως προδότες της χώρας για κρέμασμα”.

Με αφορμή τις δύο διαφοροποιήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ – την κ. Χριστοδουλοπούλου και την κ. Κατριβάνου- στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το προσφυγικό η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης υποστήριξε ότι “η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτικής ομάδας είναι αρραγείς”.

“Σεβόμαστε προσωπικές ιδιαιτερότητες και ευαισθησία της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και της κ. Κατριβάνου. Δεν κινδύνευσε η κυβέρνηση ή η συνοχή από αυτό”, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ταυτίζονται στα στρατηγικά ζητήματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ