Απαντήσεις από τον Κουμουτσάκο για το κύκλωμα των εκβιαστών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινή συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

“Τριανταπέντε ολόκληρες μέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του κυκλώματος των εκβιαστών με τη ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει ψελλίσει ούτε καν μια δικαιολογία για τα τιμολόγια που ήρθαν στο φως” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου, κ. Κουμουτσάκος προσπάθησε  –ανεπιτυχώς, είναι η αλήθεια- να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Πρώτα προσπάθησε να αποσείσει τις όποιες ευθύνες από το πρόσωπό του, λέγοντας  ότι…. «δεν ήταν καν στην Ελλάδα» την επίμαχη περίοδο,   κατόπιν δήλωσε ότι  «δεν έχει εικόνα», και στο τέλος είπε ότι για τη ΝΔ «το θέμα έχει κλείσει».  

Δεν γνωρίζουμε πόσο δαιδαλώδη είναι τα λογιστήρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, σίγουρα, δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη δύσκολη, ομολογουμένως, θέση του κ. Κουμουτσάκου. Η ΝΔ, όμως, είναι γελασμένη αν θεωρεί ότι με αστείες απαντήσεις μπορεί να κλείσει την υπόθεση των σχέσεων της με εκβιαστές δημοσιογράφους που έκαναν τη βρώμικη δουλειά της έναντι παχυλής αμοιβής” προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει απομαγνητοφωνημένη την συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. 

Διαβάστε επίσης

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα των πολιτών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ