Γεροβασίλη: Ο τόπος έχει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

«Η κυβέρνηση διαθέτει πρόσφατη και ισχυρή εντολή να ολοκληρώσει την συμφωνία και να διαμορφώσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο για την οικονομία και την κοινωνία» αναφέρει με δήλωσή της στο Real.gr η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και τονίζει με νόημα:

«Οι μόνοι που ενδιαφέρονται για άμεσες εκλογές, είναι αυτοί που έχουν λόγο να αποτρέψουν τη νομοθέτηση κανόνων για τη θωράκιση της διαφάνειας και του δημόσιου συμφέροντος.

Ο κος Μητσοτάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην ταυτίζει την πολιτική του με αυτά τα σχέδια. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, που δεν το πιστεύει καλά καλά ούτε ο ίδιος. Ο τόπος έχει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας».

«Ανταρσία» βουλευτών για το προσφυγικό – Ενημέρωση της ΚΟ από Μουζάλα

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί σε ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναφορά στην Κίνηση των 53 το νομοσχέδιο για το προσφυγικό που καταθέτει η κυβέρνηση.

Σε μια προσπάθεια κάμψης των αντιδράσεων ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Μουζάλας θα ενημερώσει σήμερα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών που αντιδρούν φέρεται να είναι η Βασιλική Κατριβάνου, η Αννέτα Καββαδία, ο Θόδωρος Καραγιαννίδης.

Το κουαρτέτο εμπόδιο στο νομοθετικό έργο

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πρόβλημα στο νομοθετικό έργο, καθώς το κουαρτέτο εμποδίζει την κατάθεση νομοσχεδίων με το πρόσχημα του δημοσιονομικού κόστους. Σήμερα πάντως ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης προγραμματίζει να καταθέσει το νομοσχέδιο για τη θεσμοθέτηση του αναπτυξιακού συμβουλίου.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Βασίλης Κικίλιας για τα επεισόδια στον Πειραιά

Το tweet Βρούτση για Μάρδα και πρόσφυγες

Ευρεία σύσκεψη της ΚΕΔΕ συγκάλεσε ο ΥΠΕΣΔΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής για το προσφυγικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ