Αθανασίου: Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ

«Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ που προσωπικά με τρομάζει» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, σχολιάζοντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» τις τοποθετήσεις, στη χθεσινοβραδινή Ολομέλεια της Βουλής, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της παράταξης.

«Δεν είναι δυνατόν να σου παρουσιάζουν 13 περιπτώσεις κρυπτοαμνηστείας και εσύ να σιωπάς, δεν μπορεί να σου λένε έχουμε 13 νόμους για να αμνηστευτούν κάποιοι που είναι αυτοί που αναφέρθηκαν χθες κι εσύ να μην παίρνεις θέση σε αυτό το θέμα και να μιλάς για εκλογές» σημείωσε ο κ. Αθανασίου και εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν συμφωνούν όλοι οι βουλευτής της ΝΔ με αυτή την τακτική που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης. «Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση της πατρίδας να παρουσιάζει τέτοια πτώση επιπέδου» υποστήριξε.

Παράλληλαε ερώτηση αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έδωσε την εντύπωση ότι αναθεωρεί την απόφασή του στο ζήτημα της παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν αυτοί που διαμαρτύρονται για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να μην αντιδρούν, όταν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης παγκόσμιου κύρους (BBC, N.Y. Times, CNN, κ.α.) αναφέρονται –όπως είπε- με το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. «Θλίβομαι όταν συνάδελφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία”. Ο Μουζάλας μας πείραξε; Για ένα λεκτικό λάθος που ζήτησε δύο φορές συγγνώμη;», αναρωτήθηκε ο κ. Αθανασίου, υπογραμμίζοντας ότι τα κόμματα θα πρέπει κάποτε να αποφασίσουν με πιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν αυτή την «ήττα επί πραγματικού πεδίου» για την Ελλάδα και -όπως επισήμανε- να αλλάξουν αυτόν το χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν εκπρόσωποι ΜΜΕ στο εξωτερικό.

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε καθοριστική για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και είπε πως όσο σκληρές και αν είναι οι ρυθμίσεις στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, θα τις υπερψηφίσει μπροστά στο τεράστιο όφελος που θα επέλθει από την απομείωση του χρέους.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Γεννηματά – Θεοδωράκη την Πέμπτη στη Βουλή

Οι εντάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός – ΦΩΤΟ

Όλοι οι έντονοι διάλογοι στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ