Χατζηδάκης: Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μάρδας για να βρουν επενδυτές

«Ευτυχώς που υπάρχει ο κ.Μάρδας έτσι ώστε μεταξύ αυτών των προσφύγων και μεταναστών να βρούμε επενδυτές και η κυβέρνηση ίσως μ’ αυτό τον τρόπο να λύσει και το θέμα της αξιολόγησης και να περάσουμε στην επόμενη φάση ήσυχα και ωραία», είπε με ειρωνική διάθεση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, στην εκπομπή Αθήνα – Θεσσαλονίκη της ΕΡΤ1.

«Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε όλες αυτές τις εικόνες, όλους αυτούς τους ανθρώπους που απεγνωσμένα να περνάνε με βάρκες στη Μυτιλήνη στη Χίο και στη συνέχεια ο υφυπουργός Εξωτερικών –και δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο– να λέει ότι  ένα βασικό σχέδιο της κυβέρνησης  είναι αυτοί οι άνθρωποι να επενδύσουν πάνω από 250.000 ευρώ».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι η πρόταση Μάρδα στηρίζεται σε νομοθέτημα που είχε περάσει ο  Κωστής Χατζηδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε «σε δικό μου, μόνο που δεν απευθυνόταν σε πρόσφυγες. Απευθυνόταν σε πραγματικούς επενδυτές οι οποίοι θα ερχόντουσαν και θα επενδύανε  σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και ώστε να πάρουν μία άδεια παραμονής 5 χρόνων».

Δείτε επίσης:

Αποστάσεις από τη δήλωση του Μάρδα κρατά ο Παππάς

ΝΔ: Για γέλια και για κλάματα οι δηλώσεις του Μάρδα

Μάρδας: Δεν έχω μετανιώσει για τη δήλωση μου για τους πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ