Γεροβασίλη: Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις

Την αντίδραση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς, που κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών, διατηρούσε στενές σχέσεις με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ” τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Όλγα Γεροβασίλη και προσθέτει:

«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα δεχθούμε ενεργά στελέχη της ΝΔ, λέει ο Μπαλτάκος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ