Ανακάλεσε μετά από πιέσεις την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Πρώτη καταχώρηση: 19/03/2016 - 03:45

Τελευταία δημοσίευση: 19/03/2016 03:52Πολιτική

Ανακάλεσε μετά από πιέσεις την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Ανακάλεσε την παραίτησή του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ηλίας Ανδρικόπουλος, από πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, ύστερα από την πίεση που δέχτηκε από την πλειοψηφία των συναδέλφων του δημάρχων της Πελοποννήσου.

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος είναι η δεύτερη φορά που στην διάρκεια της θητείας του στην προεδρία του ΦΟΔΣΑ ανακαλεί την παραίτησή του, την οποία υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες, «για λόγους ευθύνης, αξιοπρέπειας και μεγάλης απογοήτευσης», όπως είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επί της ουσίας, σήμερα το βράδυ, είχε καθορισθεί συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για την εκλογή νέου προέδρου ύστερα από την παραίτηση του Ηλία Ανδρικόπουλου. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, δήμαρχοι της Πελοποννήσου ζήτησαν από την Ηλία Ανδρικόπουλο να ανακαλέσει την απόφασή του και μετά από το αίτημα των περισσοτέρων μελών του σώματος προχώρησε σε ανάκληση της παραίτησής του.

Στις τοποθετήσεις τους, οι δήμαρχοι επεσήμαναν ότι αυτήν την ώρα δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα, αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΦΟΔΣΑ και απαιτείται ενότητα των δημάρχων, αφού αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)