Ρήγας: Οδηγούμαστε με θετικό τρόπο στη λύση και την αξιολόγηση

«Οδηγούμαστε με θετικό τρόπο σε αυτά τα οποία η κυβέρνηση, και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει υποστηρίξει. Νομίζω θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο», είπε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Η ενημέρωση που έχω, γιατί είναι ώρα με την ώρα όλες οι συζητήσεις που γίνονται, είναι ότι θα οδηγηθούμε με θετικό τρόπο στη λύση και την αξιολόγηση, η οποία πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

Ο Παναγιώτης Ρήγας σχολίασε την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, αναφέροντας:

«Εδώ, είναι νομικά αυτά τα ζητήματα. Έπρεπε να είχε προβλεφθεί από μεριάς της Δικαιοσύνης να μην έχουν φτάσει σε αυτήν την αποφυλάκιση», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:  «Δεν τιμάνε τους ανθρώπους και όλους αυτούς που έχουν αγωνιστεί για τη Δημοκρατία, ενάντια στον φασισμό, τέτοιες περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε και για ποινικό αδίκημα, πέρα από τα πολιτικά».

«Θεωρώ», συνέχισε ο ίδιος, «ότι δεν θα έπρεπε να γίνει και θα έπρεπε η ελληνική Δικαιοσύνη να είχε προλάβει να ολοκληρωθεί η δίκη και να μη δοθεί η δυνατότητα αποφυλάκισής του».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

O Κουίκ αποκαλύπτει το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης με τον Παππά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ