Παραστατίδης: Στην πολιτική τα ατοπήματα πληρώνονται

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης, σε συνέντευξη του στο “Πρακτορείο FM”, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα φραστικό λάθος και ατόπημα, ενώ πρόσθεσε ότι στην πολιτική αυτού του είδους τα πολιτικά ατοπήματα πληρώνονται και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

«Στην πολιτική αυτού του είδους, τα ατοπήματα, γι αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πληρώνονται. Από κει και πέρα το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία νομίζω ότι είναι στην ίδια τη δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού και σε συνεννόηση προφανώς και με τον κ. Καμμένο θα δώσουν κάποια λύση, είτε έτσι, είτε αλλιώς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παραστατίδης.

Ωστόσο, ο κ. Παραστατίδης σημείωσε ότι πέρα από το «πολιτικό ατόπημα» δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί η σημαντική –όπως τη χαρακτήρισε– συνεισφορά και οι προσπάθειες του κ. Μουζάλα στο προσφυγικό ζήτημα, υπενθυμίζοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών ομάδων στη Βουλή.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι όταν οι πρόσφυγες πειστούν ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα, είναι βέβαιο ότι θα απομακρυνθούν από την Ειδομένη προς τα κέντρα φιλοξενίας, ενώ επέκρινε τους «διάφορους καλοθελητές», οι οποίοι «για λόγους σκοπιμότητας και για οικονομικά οφέλη, τους παραπληροφορούν με αποτέλεσμα να παραμένουν στη μεθόριο». 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραιτηθεί ο Μουζάλας

Για σαρδάμ του Μουζάλα κάνει λόγο ο Μάρδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ