Το μήνυμα του Παπαδημούλη στον Καμμένο για τον Μουζάλα

Μήνυμα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση διαβουλεύονται αλλά η σύνθεση της κυβέρνησης είναι προνόμιο του Πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης προσθέτοντας ότι «ο κ. Καμμένος συμμετέχει και στηρίζει κυβέρνηση Τσίπρα, δεν διορίζει αυτός υπουργούς.»

«Δεν συμφωνώ με τη στάση του κ. Καμμένου και την εμμονή του στο θέμα αυτό. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση» σημείωσε.

Ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι κ. Μουζάλας θεωρείται στην Ευρώπη ένας υπουργός που προσθέτει στην ελληνική προσπάθεια.

«Δεν χρειάζεται να υποβάλει καμία παραίτηση ο κ. Μουζάλας. Είναι ένας από τους καλύτερους υπουργούς της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο πόστο.» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι θεωρεί υπερβολικό το θόρυβο που προκλήθηκε για το θέμα και αναντίστοιχο με τις απαιτήσεις της κοινωνίας. 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Καμμένος: Ζητώ άμεσα την παραίτηση του Μουζάλα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φίλης για τον Μουζάλα: Το μείζον θέμα είναι η συνοχή του κυβερνητικού σχήματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ