Διαφοροποιείται ο Θεοχάρης από την ανακοίνωση του Ποταμιού για τον Μουζάλα

Διάσταση απόψεων παρατηρείται ανάμεσα στο Ποτάμι και τον βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη, καθώς εκφράστηκαν διαφορετικές θέσεις σχετικά με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την απαίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να παραιτηθεί.

Το Ποτάμι σε επίσημο σχόλιό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν πολλοί λόγοι να παραιτηθεί ένας υπουργός, αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σ΄ αυτούς. Εθνοκάπηλοι συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα… Μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα». 

Λίγο αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης είπε χαρακτηριστικά: «Ένα τόσο σοβαρό ατόπημα μπορεί να λυθεί με την παραίτηση και τη συγγνώμη του υπουργού, αυτό που δεν λύνεται με τίποτα είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης». 

Από το Ποτάμι σχολίασαν ότι «… εκφράζεται από τα όργανά του και προφανώς μας χωρίζει άβυσσος από τις δηλώσεις Καμμένου».

Ο Χάρης Θεοχάρης με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα όπου παραθέτει την ακριβή αναφορά του, σχολίασε: «Tο λεκτικό ατόπημα του κ. Μουζάλα είναι απλώς ένας ακόμα λόγος που θα έπρεπε να τον οδηγήσει στην παραίτηση. Διπλωματικά σαρδάμ δεν υφίστανται».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Θεοχάρης: Πρέπει να παραιτηθεί ο Μουζάλας – ΒΙΝΤΕΟ

«Σαρδάμ» χαρακτηρίζει το Ποτάμι τη δήλωση Μουζάλα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ