Λεβέντης: Τι συζήτησα με τον Παπαδήμο – ΒΙΝΤΕΟ

Τρία πρόσωπα που θα μπορούσαν να ηγηθούν μια οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε ο Βασίλης Λεβέντης.  Εκτός από τον Γιώργο Προβόπουλο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι πρωθυπουργοί θα μπορούσαν να ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Λουκάς Παπαδήμος, του οποίου όμως, όπως σημείωσε, “το χαρτί έχει καεί γιατί απεδέχθη πρόσωπα που τον έκαψαν”.

Ο κ Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον κ. Παπαδήμο στο περιθώριο εκδήλωσης στο πανεπιστήμιο Αθηνών. 

“Του είπα ότι εκείνος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί έκαψε το χαρτί του και ότι πρώτον το λάθος που έκανε είναι ότι έβαλε στην κυβέρνηση τον Καρατζαφέρη που όταν είδε την κατάρρευσή του έφυγε, και δεύτερον ότι έβαλε πολιτικούς” είπε ο κ. Λεβέντης.  “Μου είπε ότι το λάθος το μεγαλύτερο είναι που δεν άφηνε ο κ. Σαμαράς να γίνει μεγαλύτερου χρόνου η κυβέρνηση” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν θα ήθελε ο κ .Παπαδήμος να ηγηθεί μιας τέτοιας κυβέρνησης, είπε: “Είναι κουρασμένος και στεναχωρημένος γιατί βγήκε ο Καμμένος και είπε να παραπεμφθεί”.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Λεβέντης απαντά στους πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων που θέλουν να του στείλουν εξώδικο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ