Δημοκρατική Συμπαράταξη: Προανήγγειλε συντονισμό δράσεων με το Ποτάμι

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την συγκρότηση των Περιφερειακών οργάνων με την ανάδειξη Γραμματειών και την συνέχιση των πρωτοβουλιών για την ανασυγκρότηση του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας αποφάσισε το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το οποίο συνεδρίασε χθες.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

1. Να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες συγκρότησης των Περιφερειακών οργάνων με την ανάδειξη Γραμματειών που θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας τους. Οι Γραμματείες θα οργανώσουν τον προγραμματισμό των τοπικών δράσεων μέχρι την Προγραμματική Συνδιάσκεψη. Ταυτόχρονα, θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες διαμόρφωσης των προγραμματικών θέσεων από τους θεματικούς τομείς στους οποίους συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων και των κινήσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

2. Να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του χώρου της Σοσιαλοδημοκρατίας, της Ανανεωτικής Αριστεράς, του Προοδευτικού Κέντρου και της Πολιτικής Οικολογίας. Σε αυτή την κατεύθυνση προτείνουμε:

α) την άμεση συγκρότηση Επιτροπής με εκπροσώπους από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών) και εκπροσώπους από όλες τις δυνάμεις του χώρου (κόμματα, κινήσεις, ομίλους, δίκτυα, προσωπικότητες) η οποία θα δρομολογήσει τις σχετικές διαδικασίες.

β) τον συντονισμό δράσεων των Kοινοβουλευτικών Oμάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Θετικά αποτελέσματα μόνο με την τήρηση της εθνικής γραμμής

Γεννηματά: Διαφάνεια παντού και για όλους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ