Λεβέντης: Λυπούμαι για το πολιτικό σύστημα γιατί είναι κατώτερο των περιστάσεων – ΒΙΝΤΕΟ

Φιάσκο χαρακτήρισε τη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο Βασίλης Λεβέντης εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι ζήτησε εξαρχής να μην περιοριστεί η συζήτηση μόνο γύρω από το προσφυγικό αλλά και γύρω την οικονομία, το μέλλον της χώρας και το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης. 

“Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία και όλα τα κόμματα είπαν να μην γίνει συζήτηση για άλλα θέματα.  Μετά από αυτό δήλωσα εξαρχής ότι δεν θα υπογράψει η Ένωση Κεντρώων το κοινό ανακοινωθέν και θεωρεί τη συζήτηση φιάσκο.  Σέβομαι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά δεν συζητήσαμε ούτε για τις συντάξεις, ούτε για το ότι ο κ. Τσίπρας πάει μέσω του προσφυγικού να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να κάτσει στην εξουσία, επιτυγχάνοντας χαλάρωση του οικονομικού”  τόνισε ο κ. Λεβέντης και είπε ότι θα εξηγήσει στη βουλή τι έγινε στη σύσκεψη.

“Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε” επισήμανε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: “Λυπούμαι για το πολιτικό σύστημα γιατί είναι κατώτερο των περιστάσεων. Είναι η ώρα του λαού να καταλάβει τι ψήφιζε τόσα χρόνια”. 

 

Διαβάστε επίσης.

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση εθνικής ενότητας – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ