Η Γεννηματά στον Τσίπρα: Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;

Να πει ότι ήταν λάθος και όχι ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις των υπουργών που έκαναν λόγο για 50-100-150 χιλιάδες πρόσφυγες, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζουν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;», προσθέτουν ότι είπε η κυρία Γεννηματά ενώ επεσήμανε κατά τους ίδιους παράγοντες:« Δεν έχετε σχέδιο και αποφασιστικότητα για να μην εγκλωβιστούν εδώ οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Δείτε τι γίνεται στη πλατεία Βικτωρίας. Αυτή είναι η αλληλεγγύη;». Και τόνισε, υποστηρίζουν οι ίδιοι παράγοντες, πώς το θέμα της αλληλεγγύης και το δικαίωμα της ασφάλειας αφορούν και τα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Όσον αφορά στο κοινό ανακοινωθέν οι ίδιοι παράγοντες υποστηρίζουν ότι η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «η εθνική γραμμή για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μία ισχυρή και ικανή κυβέρνηση για να την υλοποιήσει. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Και την προηγούμενη φορά βγήκε ανακοίνωση, αλλά η κυβέρνηση δεν την υλοποίησε κατ ελάχιστον».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε η Γεννηματά στον Τσίπρα για το διαχωρισμό προσφύγων-μεταναστών

Τι λέει η ΝΔ για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ