Ο Αμυράς για την παραίτηση του Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου

Για την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού και τη στάση του μίλησε ο Γιώργος Αμυράς που τον αντικατέστησε. 

“Ο Χάρης έχει μία διαφορετική προσέγγιση σε δύο – τρία ζητήματα. Πάρα πολύ καλά κάνει κι εγώ το βρίσκω πάρα πολύ έντιμο που λέει ότι «ξέρετε, επειδή δεν μπορώ να υποστηρίξω 100% κάποια από αυτά τα θέματα που μας απασχολούν, κάθομαι στην άκρη, ώστε να μην δημιουργώ μία δυσλειτουργία, κοινοβουλευτικά στο κόμμα». Το βρίσκω πάρα πολύ καλό αυτό που κάνει” 

Τώρα, από εκεί και πέρα, υπάρχει κι ένα ηθικό ζητηματάκι, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς ο κόσμος. Είναι ότι εμείς στην κοινοβουλευτική μας συνεδρίαση που κάναμε πριν το συνέδριο, στην ομάδα δηλαδή των βουλευτών, συνεδριάσαμε και αποφασίσαμε ότι αμέσως μετά το συνέδριο θα αλλάξουμε σχεδόν όλα τα πρόσωπα από τις θέσεις ευθύνης, να το πω έτσι” δήλωσε στο Βήμα FM, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Για την πιθανή συμπόρευση του Ποταμιού με άλλο κόμμα, ο κ. Αμυράς τόνισε: “Εάν μας ενώνει κάτι με τον κ. Μητσοτάκη ή με τον κ. Τσίπρα ή με τον κ. Λεβέντη, είναι αποκλειστικά και μόνο η διάθεσή τους και η δέσμευσή τους να συμφωνήσουν μαζί μας και με άλλες προφανώς πολιτικές δυνάμεις σε πέντε πράγματα. Αυτά που σας λέω είναι τα ελατήρια μας. Ούτε θέλουμε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, σας το ξεκαθαρίζω, το Ποτάμι να πάει να συγκολληθεί στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη ή δεν ξέρω εγώ πού. Δεν υπάρχουν αυτά, πρακτικά σας το λέω”. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη το Ποτάμι θα χαθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θεοχάρης διαψεύδει τα σενάρια μεταγραφής του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ