Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

Πρώτη καταχώρηση: 28/02/2016 - 19:50

Τελευταία δημοσίευση: 28/02/2016 20:29Πολιτική

Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό

«H σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε παραγωγικό, έχει απέναντι και τους αγρότες, και την παραγωγή, και την παραγωγική Ελλάδα» δήλωσε από την Ιεράπετρα Λασιθίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψη της στον συνεταιρισμό αγροτών «Ανατολή».

Παράλληλα η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «δεν έχουμε άλλο καιρό για χάσιμο, αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο «για κοινή αγωνία για τον τόπο μας» προσθέτοντας ότι ο τόπος μας μπορεί να ανακάμψει αν στηριχθεί στον πρωτογενή τομέα και αν στηριχθεί στους αγρότες.

Αναφερόμενη στη συνάντησή της με τον συνεταιρισμό πρότυπο, όπως τον χαρακτήρισε, και εκπροσώπους άλλων συνεταιρισμών τόνισε πως «ο στόχος, ο κοινός στόχος μας, είναι να παράγουμε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία μόνο, ποιοτικά προϊόντα. Αυτό είναι το μέλλον».

Η ίδια ανέφερε ότι οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών θα πρέπει να στηριχθούν με φορολογικά κίνητρα, λέγοντας: «Θέλουμε φορολογικά κίνητρα και περισσότερους συνεταιρισμούς, γιατί έτσι απαντάμε στα σοβαρά προβλήματα που έχουν σήμερα οι αγρότες, που έχουν να κάνουν με το αυξημένο κόστος παραγωγής, τον μικρό κλήρο και τις δυσκολίες διαπραγμάτευσης που έχουν οι αγρότες».

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μίλησε για κοινό σχέδιο και όραμα με αυτό των αγροτών προσθέτοντας «αρκεί να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση, μια χώρα αξιόπιστη, να μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε από κοινού ένα σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, ενταγμένο σε ένα συνολικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου»

Νωρίτερα κατά την επίσκεψη της στην Κριτσά ενημερώθηκε για την δραστηριότητα του συνεταιρισμού, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη, ενώ επισκέφθηκε και το δημοτικό σχολείο και ακολούθως μετέβη στον Άγιο Νικόλαο όπου συζήτησε με εκπροσώπους τοπικών φορέων και πολίτες θέματα που τους απασχολούν αλλά και θέματα γενικής πολιτικής επικαιρότητας.

Σημειώνεται ότι η κ. Γεννηματά θα εγκαινιάσει απόψε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία. 

 

Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ζητά η Γεννηματά

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)