Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση

«Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση» αναφέρει, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, από την Κρήτη, όπου βρίσκεται.

«Η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο έχω ζητήσει εδώ και πολλές ημέρες την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να χαράξουμε μια εθνική γραμμή, για να αποφύγουμε μια ενδεχόμενη εθνική κρίση και μια ανθρωπιστική τραγωδία», επισήμανε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά .

«Δυστυχώς οι μέρες περνούν, η Κυβέρνηση προχωρά σε αποφάσεις, προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, οι εξελίξεις τρέχουν, τα πράγματα καθημερινά χειροτερεύουν και φοβάμαι πια ότι, όταν συναντηθούμε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα είμαστε εκεί απλώς ως παρατηρητές στα δεδομένα που θα έχει δημιουργήσει η Κυβέρνηση. Χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πάρα πολλές μέρες. Η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση. Είναι φανερό ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί, δεν την εμπιστευόμαστε» τόνισε.

Ανασυντάσσεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Να σημειωθεί πως η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου – όπως η ίδια δήλωσε – να ξεκινήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη την πορεία της ανασύνταξής της, της διεύρυνσης και της αναγέννησής της.

«Η αρχή γίνεται από την Κρήτη. Από τον δημοκρατικό λαό της Κρήτης ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία και στο Λασίθι και στο Ηράκλειο. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να μείνω για το Ρέθυμνο και τα Χανιά, αλλά υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω οπωσδήποτε, για να συναντηθώ με τους ανθρώπους και εκεί. Είναι εθνική ανάγκη πλέον να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας που θα σταθεροποιήσει το σύστημα, που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στη χώρα», υπογράμμισε σχετικά η κ. Γεννηματά.

Δείτε τις φωτο εδώ:

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ζητά η Γεννηματά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ