Λεβέντης: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρελοί – ΒΙΝΤΕΟ

“Σίγουρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρελοί και παλαιάς κοπής” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο “Ε” ερωτηθείς για τα ζητήματα που εγείρουν κάποιοι σχετικά με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο απάντησε: “Αυτοί είναι οι τελείως άφρονες.Ανήκουμε στη συμμαχία και τους μισούμε;Αυτές είναι οι τρέλες της παλιάς Αριστεράς. Η Αριστερά πριν από δέκα χρόνια εάν δεν έκανε έξω από την αμερικανική πρεσβεία κάθε μέρα διαδήλωση και εάν δεν έβριζε το ΝΑΤΟ δεν έβγαινε η μέρα. Ήταν επαγγελματίες. Τώρα υπάρχει ο Τσίπρας ο οποίος σοβαρεύτηκε. Είναι πια μια Αριστερά πιο σοβαρή. Σίγουρα όμως μέσα στο κόμμα του υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρελοί και παλαιάς κοπής. Μην νομίζετε ότι φεύγοντας ο Λαφαζάνης έφυγαν όλοι…. Όταν έφυγε ο Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έφυγαν όλοι της δραχμής”.  “Δεν αγαπούν την Ευρώπη όπως την αγαπώ εγώ” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. 

 Ο κ Λεβέντης αναφέρθηκε και στα επεισόδια μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αγροτών και στη δήλωσή του που είχε προκαλέσεις αντιδράσεις: “Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα πρόβλημα που οι σοβαροί το ομολογούν. Λέγανε άλλα πριν και τώρα άλλα κάνουν. Το είπε ο Παραστατίδης, ο Σγουρίδης. Αυτοί δεν είναι προδότες απλώς ομολόγησαν την αλήθεια  πάνω στην αφέλεια.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εάν τους είχαμε εδώ χωρίς κάμερα, θα έλεγαν πράγματι είπαμε ψέματα γιατί αν δεν τα λέγαμε δεν θα παίρναμε την εξουσία. Όλοι θα ομολογούσαν.

Αυτό έχει κάνει τον κόσμο και τους αγρότες έξαλλους. Αυτό τους έχει εξαγριώσει τους αγρότες. Αυτό είπα και ότι η κοινωνία τιμωρεί τέτοια κόμματα. Και εννοούσα τα τιμωρεί εκλογικά”, τόνισε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Ηγουμενίδης: Αποβράσματα της κοινωνίας αυτοί που με προπηλάκισαν – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ