Η απάντηση του Αυγενάκη στις καταγγελίες του Σπίρτζη

Απάντηση δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στις καταγγελίες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη για «στημένες ερωτήσεις στη Βουλή».

«Ο “πασοκοτραφείς” κ. Σπίρτζης – νεόκοπος πλέον ΣΥΡΙΖΑίος – διακατέχεται από φαντασιώσεις συνομωσιών  – τάχα – εις βάρος του και κυριεύεται από φοβίες μπροστά στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο» αναφέρει ο κ. Αυγενάκης και προσθέτει:

«Τον ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία συνομωσία και δεν πρέπει να φοβάται να έρθει στη Βουλή, ούτε να περπατήσει στην περιφέρεια, για να δει από κοντά τα εργοτάξια με τους  “χιλιάδες”  εργαζόμενους».

«Ο φόβος του είναι απλά το αποτέλεσμα της ωμής εξουσίας που ασκεί και με θράσος επικαλείται τη δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον.

«Ας αφήσει ψευτοαπειλές και υπονοούμενα, και ας μας απαντήσει στις Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις με ακρίβεια και όπως αρμόζει σε Υπουργό της Κυβέρνησης, και τότε είμαι βέβαιος πως θα δει και ο ίδιος τα πιο αδιαφανή και ανελέητα συμφέροντα να φανερώνονται ανάγλυφα γύρω από τον ίδιο και τους συνομιλητές του! Αναμένουμε λοιπόν!» καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία Σπίρτζη για στημένες ερωτήσεις στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ