ΝΔ και Ποτάμι κατά Βερναρδάκη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου για την αξιολόγηση στη Δημόσια Διοίκηση. Η ΝΔ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση λίγο πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου προχώρησε «σε νομοτεχνική βελτίωση για τη προκλητική σύσταση 33 επιπλέον θέσεων διοικητικών γραμματέων».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Νίκη Κεραμέως και ο αρμόδιος τομεάρχης Γιώργος Γεωργαντάς σε ανακοίνωση τους κάνουν λόγο «για εμπαιγμό της Βουλής» και «αποκορύφωμα της διγλωσσίας της κυβέρνησης».

«Η σημαντικότατη αυτή τροποποίηση κατατέθηκε χωρίς έκθεση από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Πρόκειται για μια ακόμα προκλητική παραβίαση του κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος» υποστηρίζουν .

Για σκανδαλώδη διάταξη κάνει λόγο και το Ποτάμι, ζητώντας την άμεση απόσυρση της και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με το χθεσινό νομοσχέδιο που ψήφισε, «έβαλε την ταφόπλακα στις ίδιες της εξαγγελίες της για διαφάνεια και αξιοκρατία».

«Είθισται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις αδιαντροπιάς και εμπαιγμού “αιδώς αργείοι”. Τους καλούμε να πάρουν αμέσως πίσω τη διάταξη-σκάνδαλο. Αλλά, μάλλον, η ντροπή έχει χαθεί από τους υπουργούς και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταλήγει το Ποτάμι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ο μοιραίος για την Ελλάδα πρωθυπουργός…

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ