ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του

«Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερος των περιστάσεων» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

Την ώρα, που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, επιλέγει για μία ακόμη φορά το δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Και όλα αυτά, ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Επιτίθεται ανοίκεια εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος αναλαμβάνει εδώ και ένα μήνα συνεχείς πρωτοβουλίες, εντός και εκτός Ελλάδας, ενίσχυσης της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού» .

«Από τη μία ζητά συνεννόηση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ της πολιτικής» υπογραμμίζει και σημειώνει:

«Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης του είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεών του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε. Έχει κάνει το ψέμα δεύτερη φύση του».

 

Διαβάστε επίσης:

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ