Ο Ηγουμενίδης απαντά για το επεισόδιο με τους αγρότες στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο με τους αγρότες έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV» όπου ήταν καλεσμένος, αναφέρθηκε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, από το βήμα της βουλής.

“Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μεμονωμένων αλλά ακραίων και αντιδημοκρατικών ενεργειών μεταξύ των οποίων είναι και οι προπηλακισμού βουλευτών. Τέτοιες ενέργειες ούτε εκφράζουν ούτε προέρχονται από το κίνημα των αγροτών και τις μέχρι σήμερα κατακτήσεις του ευρύτερου λαϊκού κινήματος. Τέτοιου είδους ενέργειες στρέφονται ενάντια στο κίνημα” είπε ο κ. Ηγουμενίδης. 

Παράλληλα, απάντησε στον εκπρόσωπο Ένωσης Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη οποίος σχολίασε τα διάφορα επεισόδια μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αγροτών, λέγοντας πως έχει μια λύση για το πως μπορούν οι βουλευτές να περνούν από τα μπλόκα. “Αυτή τη στιγμή, μιας και ανοίγει και το τριώδιο, μιας και έρχονται και οι Απόκριες, μπορείτε να βγείτε και να προμηθευτείτε μάσκες του Προέδρου, του Βασίλη Λεβέντη” είχε πει ο κ. Γεωργιάδης.

“Δεν ξέρω κ. Γεωργιάδη αν χρησιμοποιειτε τη μάσκα του κεντρώου για να καλύψετε την ακροβασία σας με φασιστικές αντιλήψεις. Σας οδηγεί να παίξετε άλλη μια φορά με το αυγό του φιδιού. Με τη στάση σας να υποθάλπει φασίζουσες συμπεριφορές. Να ανακαλέσετε”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Καταλήγοντας είπε ότι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και δεν τον τρομοκρατούν οι απειλές απ’ όπου κι αν προέρχονται. “Όσοι μέσα από την προσδοκώμενη υποχώρησή μου στις φοβόρες τους επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας και την πυροδότηση πολιτικών εξελίξεων ας το ακούσουν πολύ καλά. Απευθύνονται σε λάθος άτομο. Η κυβέρνηση που κορμός της βασικός είναι η αριστερά ούτε κινδύνευσε, ούτε κινδυνεύει ούτε πρόκειται να κινδυνεύσει από εμένα” επισήμανε ο κ. Ηγουμενίδης.

 

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αγρότες από την Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ