Αποστόλου: Διάλογο με τους αγρότες, δεν γίνεται διαφορετικά - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 24/02/2016 - 09:18

Τελευταία δημοσίευση: 24/02/2016 09:18Πολιτική

Αποστόλου: Διάλογο με τους αγρότες, δεν γίνεται διαφορετικά - ΒΙΝΤΕΟ

«Ίσως δεν θέλουν να πειστούν», ανέφερε για τη συνάντηση των αγροτών με την κυβέρνηση και τις τελευταίες εξελίξεις στο αγροτικό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, ενώ τονίζει την τακτική του διαλόγου.

«Μετά από ένα μήνα που οι αγρότες βρίσκονται σε κινητοποίηση, υπήρξε από πλευράς του Πρωθυπουργού, μια πρόσκληση για διάλογο. Ανταποκρίθηκαν, έστω με αυτές τις γνωστές δυσκολίες», σχολίασε ο υπουργός, μιλώντας στο mega, και συμπλήρωσε: «Όταν τέλειωσε η συζήτηση τους είπα δυο κουβέντες. Ότι, κάνατε έναν αγώνα με το δίκιο σας, έναν αγώνα που είχε ως κορύφωση του τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, και αυτό που έμεινε δεν είναι μόνο ο διάλογος, υπήρξαν και δεσμεύσεις από πλευράς του Πρωθυπουργού, οι οποίες ήταν συγκεκριμένες».

«Όταν βγήκαν έξω και τέλειωσε η συζήτηση», συμπλήρωσε ο κ. Αποστόλου, «οι ίδιοι είπαν ότι ο διάλογος ήταν ουσιαστικός και εποικοδομητικός».

«Διάλογο, διάλογο, διάλογο. Δεν γίνεται διαφορετικά... Αν δούμε στη διαδρομή ότι δεν ...'παιδιά θέλετε να ξανακουβεντιάσουμε; Ελάτε'. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»,

«Σκηνές σαν κι αυτές που είχαν βιώσει προηγούμενες περιόδους είτε ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα είτε στέλνοντάς τους τα ΜΑΤ δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουμε».

 

Διαβάστε επίσης:

Ανυποχώρητοι οι αγρότες - Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)