Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη λίστα Μπόργιανς – ΒΙΝΤΕΟ

Την υπόθεση με την λίστα Μπόργιανς σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι άλλο ένα βολικό ψέμα το οποίο χτίζει ο κ. Τσίπρας. Ο ίδιος ο κ. Μπόργιανς δήλωσε σε πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι το CD με τους Έλληνες καταθέτες περιήλθε στη γνώση του και στην κατοχή του στις αρχές του 2015, αυτό που συζητείται για το 2012 ήταν η παροχή τεχνικής βοήθειας. Και η τεχνική βοήθεια πράγματι ήρθε τότε από τη Γερμανία, μέσα από την Task Force. Εμείς πήραμε τεχνική βοήθεια και εγώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ουσιαστική τεχνική βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Εγώ διαβάζω αυτά τα οποία είπε ο ίδιος και παραπέμπω στον ίδιο. Τον έχω ακούσει να λέει ότι η λίστα με τους Έλληνες καταθέτες περιήλθε στην κατοχή του στις αρχές του 2015».

Σχετικά με το θέμα του κ. Παπασταύρου, ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Εγώ διαχωρίζω τα δύο ζητήματα. Ο κ. Παπασταύρου μπορεί να είχε μία φορολογική εκκρεμότητα και η δικαιοσύνη θα κρίνει την πορεία αυτής της υπόθεσης. Εγώ ρωτώ, η κυβέρνηση αυτή, πόσα χρήματα έχει ακριβώς εισπράξει από την καταπολέμηση; Εγώ καταλαβαίνω και δέχομαι την καχυποψία».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ