Φωτίου: Κάθε άλλο παρά μετάνιωσα για τα γεμιστά

«Σε κρίσιμες καταστάσεις είναι σωστό και χρήσιμο να ανατρέχουμε στη λαϊκή πείρα», αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε συνέντευξη της στην Αυγή, απαντώντας για το αν έχει μετανιώσει για τη δήλωσή της με τα γεμιστά.

«Κάθε άλλο», απαντάει χαρακτηριστικά η Θεανώ Φωτίου. «Από τις αντιδράσεις του κόσμου βλέπω ότι κατάλαβε τι εννοούσα και συμφωνεί, λέει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Σε κρίσιμες καταστάσεις είναι σωστό και χρήσιμο να ανατρέχουμε στη λαϊκή πείρα. Και τα απλά, σχετικά φθηνά, νόστιμα και θρεπτικά φαγητά της λαϊκής κουζίνας – όχι μόνο της ελληνικής, όλοι οι λαοί το κάνουν – μπορούν να μας διδάξουν πώς με λίγα μέσα μπορείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις», ανέφερε η ίδια στη Αυγή.

«Εκείνη η δήλωσή μου αντιμετωπίστηκε με διάφορους τρόπους. Υπήρξε κακόβουλη και διαστρεβλωτική κριτική που μαρτυρεί, εκτός των άλλων και άγνοια. Αλλά με την άγνοια, πώς να τα βάλεις; Υπήρξε όμως και χιούμορ, το οποίο δεν ενοχλεί, διασκεδάζει. Από τις αντιδράσεις του κόσμου και την τρυφερότητα των καθημερινών ανθρώπων, συμπεραίνω πάντως ότι αυτοί κατάλαβαν και συμφωνούν. Και επίσης, ότι, όπως κι εμένα, τους αρέσουν τα γεμιστά»!

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος για την αποφυλάκιση Ρουπακιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ