Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζόπουλο

Την αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου, στη χθεσινή του εκπομπή για τον Γερμανό υπουργό Οικονομκών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, λέγοντας ότι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη παθογένεια είναι ο ρατσιστικός στιγματισμός της αναπηρίας και της ψυχικής ασθένειας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Η χθεσινή τηλεοπτική τοποθέτηση του φίλου του Πρωθυπουργού Λάκη Λαζόπουλου για την αναπηρία του Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε, προφανώς λειτουργεί ως παράδειγμα για το πώς καταπολεμούνται στην πράξη οι παθογένειες των ΜΜΕ.

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη όμως παθογένεια, που πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον πιο αυστηρό τρόπο στο πλαίσιο του κράτους δικαίου, είναι ο ρατσιστικός στιγματισμός της αναπηρίας και της ψυχικής ασθένειας.

Σήμερα όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να ζητήσουν ειλικρινή συγνώμη. Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, ο τηλεοπτικός σταθμός που τον φιλοξενεί πρέπει με κάθε τρόπο να επανορθώσουν.

Επίσης είναι προφανές ότι επίσημη θέση οφείλουν να λάβουν τόσο το ΕΣΡ όσο και το μονομελές όργανο που το υποκαθιστά. Ο κύριος Παππάς αντί να μετράει, με το δικό του εναλλακτικό τρόπο, τηλεοπτικά κανάλια ανά την Ευρώπη οφείλει ως επίδοξος επίσημος κρατικός λογοκριτής να καταδικάσει τις χτεσινές ρατσιστικές αναφορές του κύριου Λαζόπουλου.

Εκτός αν κρίνει ότι ο λαϊκισμός, η χυδαιότητα και ο ρατσισμός είναι ένα πρόσφορο μέσο για την πολυπόθητη και πολυδιαφημισμένη βιωσιμότητα των τηλεοπτικών καναλιών».

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook για τον Λαζόπουλο- Γιατί ανέβασε φωτογραφία της μητέρας του

“Ελπίζουμε να έχει μετανιώσει ο Λαζόπουλος”

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Αδιανόητη η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου – Να ζητήσει συγγνώμη

Η αντίδραση του Άδωνι μετά το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις μετά το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε και το “καροτσάκι” του– ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ