Άγρια κόντρα της Χριστοδουλοπούλου με Κωνσταντινόπουλο-Μανιάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή με αφορμή την απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει αναπάντητη η ερώτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον υπουργό Οικονομικών.

“Για  έβδομη συνεχόμενη φορά, ο κ. Τσακαλώτος δεν έρχεται” είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την αντιπρόεδρο της βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου να απαντά: “Τι να κάνουμε, κάθεται;”. Ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Κωνσταντινόπουλος: Δεν βλέπετε ότι φτύνει το κοινοβούλιο;

Χριστοδουλοπούλου:Το φτύνει ή βρίσκεται συνεχώς σε διαπραγματεύσεις; Καθόταν;

Κωνσταντινόπουλος: Δεν ξέρω αν λιαζόταν κ. Xριστοδολοπούλου ή αν καθόταν …

Χριστοδουλοπούλου: Αφήστε τα αστειάκια…

Κωνσταντινόπουλος: Καλύπτετε τον κ. Τσακαλώτο…

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα σας ακούσω…

Κωνσταντινόπουλος: Όχι θα με ακούσετε..

Χριστοδουλοπούλου: Θα σας κλείσω το μικρόφωνο… Δεν θα έρθετε να κάνετε σόου…

Η αντιπρόεδρος της βουλής πέρασε στην επόμενη ερώτηση ωστόσο ο κ. Κωνσταντινόπουλος συνέχιζε να διαμαρτύρεται από τα έδρανα. 

“Νομίζετε ότι εκθέτετε τον κ. Τσακαλώτο ή την κυβέρνηση. Ο κ. Τσακαλώτος μέχρι την Παρασκευή που έφυγε κουαρτέτο συνεδρίαζε 15 ώρες. Δεν είχε χρόνο να έρθει να σας απαντήσει. ‘Εχει πολλά καθήκοντα…” του είπε, ενώ όταν ο βουλευτής επέμενε, ζήτησε να του κλείσουν το μικρόφωνο.  “Τι να κάνω; Να τον πετάξω έξω;” σχολίασε και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι οι τηλεθεατές είναι στα κάγκελα να σας ακούσουν. Πείτε τα να ευχαριστηθείτε”.

O κ. Κωνσταντινόπουλος ζητούσε από την Χριστοδουλοπούλου εξηγήσεις για την απουσία του υπουργού Οικονομικών με αποτέλεσμα να του απαντήσει : “Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έχω ένα χαρτί μόνο που λέει γιατί δεν απαντούν και για ποιο λόγο…”.

“Δεν έχει έρθει για δύο μήνες” συνέχισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. 

“Το ακούσαμε… τι θέλετε να κάνω βίαιη προσαγωγή ;” ανταπάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Στην αντιπαράθεση προστέθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ζήτησε να μιλήσει και όταν η αντιπρόεδρος της βουλής του είπε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουν, εκείνος ανέφερε: “Αυτά να τα πείτε στις ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, στις συνιστώσες σας. Όχι εδώ”. 

“Ταλαιπωρείτε όλους όσους περιμένουν να κάνουν τη δουλειά τους για να μας πείτε τις εξυπνάδες σας” είπε η Χριστοδουλοπούλου. 

“Θέλετε να φύγετε; Σας καθυστερώ; της είπε ο κ. Μανιάτης. 

“Πού να φύγω; Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία” ανέφερε από την πλευρά της η αντιπρόεδρος της βουλής και κάπου εκεί έληξε η διαμάχη. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Τσακαλώτος για την αξιολόγηση: Αν πάμε Μάιο-Ιούνιο καήκαμε…

Βούτσης: Δεν είμαστε χομπίστες των εκλογών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ