Όλες οι αντιδράσεις από τη συνέντευξη του Καμμένου στη Realnews – ΒΙΝΤΕΟ

Τη συνέντευξη – παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη Realnews που κυκλοφορεί, σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν καταλαβαίνω τον Καμμένο, τι θα κερδίσουμε αν πάμε σε εκλογές; Απειλεί τους Ευρωπαίους ο Καμμένος; Και τι θα πάθουν οι Ευρωπαίοι; Η Ελλάδα θα τα πάθει όλα, όσα είναι να πάθουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

«Εγώ δεν θα ερμηνεύσω τον κ. Καμμένο», είπε η Χαρά Καφαντάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι δεν βλέπει ούτε εκλογές, άλλα ούτε σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι οι δηλώσεις του κ. Καμμένου παραπέμπουν σε μια άλλη αναφορά του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, «ότι απειλεί την Ευρώπη με τζιχαντιστές».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης τόνισε ότι «η λύση για τον λαό, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά είναι να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική από οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν προέρχεται».

Τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη Realnews, που κυκλοφορεί, σχολίασε και η εκπρόσωπος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζοντας ότι «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται».

«Έχω διαβάσει τη Realnews. Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος είναι πάρα πολύ σαφής» ήταν το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

ΠΗΓΗ: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα του δημάρχου της Κω με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ