“Ατελείωτα τα Ζάππεια του Σαμαρά”

“Υπάρχει μια μετατόπιση από βδομάδα σε βδομάδα σε αυτά που λέει ο κ. Σαμαράς”, δήλωσε πριν από λίγο στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι “τα Ζάππειά του είναι ατέλειωτα” και ότι τα μέτρα που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ανέφικτα.  

“Κανένα κόμμα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με αυτοδυναμία. Δεν κυβερνιέται ο τόπος πια δίχως ευρύτερες συνεργασίες”, είπε, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα και η οικονομία δεν αντέχει αλλεπάλληλες εκλογές.

“Δεν αρκεί μόνο η συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΝΔ. Πρέπει να συμμετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις”, ανέφερε. Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι είναι πιο εύκολο να είναι το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα παρά η ΝΔ αυτοδύναμη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ως “μεγάλος λάθος” του πρώτου μνημονίου το γεγονός ότι “ξεκινήσαμε με την αντίληψη πως το ελληνικό χρέος ήταν βιώσιμο δίχως κούρεμα”.  Ενώ, επιτέθηκε και στην Αριστερά:”Που έχει βοηθήσει η Αριστερά όλη αυτή την περίοδο; Το αίτημα της Αριστεράς είναι να μην αλλάξει τίποτα”, είπε.  

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ