Η απάντηση του Πολάκη στον Άδωνι: Αν φταίει η ξαδελφή μου θα πληρώσει… – ΒΙΝΤΕΟ

Με πυρά απάντησε στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση της μικρής Μελίνας, ο Παύλος Πολάκης. 

“Το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σύγκριση με αυτά τα οποία κάνατε κι εσείς ως παράταξη και η άλλη που κυβερνούσε τη χώρα 30 χρόνια και μας έφερε εδώ που μας έφερε. Επειδή είστε αρχιμάστορας στις προσωπικές αιχμές και αξιοποιώντας την προβολή των ΜΜΕ έχετε αναδειχθεί σε μια μηχανή κρούσης που προσπαθεί να αποδομήσει το ηθικό πλεονέκτημα. Το λέω πολύ στα ίσα. Με εμένα δεν σας παίρνει” τόνισε ο υφυπουργός Υγείας.

“Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε, είναι πολύ αναλυτική, γίνεται ΕΔΕ και ποτέ για κανένα περιστατικό αντίστοιχου τύπου δεν είχε ολοκληρωθεί και η προκαταρκτική και η ΕΔΕ στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε. Να σας δείξω πόσες ΕΔΕ υπήρχαν και δεν τις προχωρούσαν ποτέ και πουθενά;” συνέχισε ο κ. Πολάκης.

“Εμένα είναι ξαδέφλη μου η αναισθησιολόγος. Αν νομίζετε ότι ντρέπομαι να το πω δεν ντρέπομαι. Και αν φταίει θα πληρώσει. Και είχε τη λεβεντιά να το αναλάβει. Γι αυτό μη μου λέτε εμένα χαμηλά γιατί εμένα οι ουρανοί ήταν είναι και θα είναι ψηλά πάντα. Οι δικοί σας ουρανοι είναι χαμηλωμένοι γιατί χρωστάτε” κατέληξε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Επίθεση του Άδωνι στον Πολάκη για την υπόθεση της μικρής Μελίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ