Λεβέντης: Τότε μόνο να με πάρει τηλέφωνο ο Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

“‘Τα περί συναίνεσης του Αλέξη Τσίπρα είναι κοροϊδίες και εμπαιγμοί” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

”Αν φτάσουμε να κρέμονται από τον Λεβέντη, να κάνει ο Τσίπρας την απλή αναλογική, να κάνει τις πολλές συντάξεις μία, να μην παίρνει κανείς πάνω από 1500 ευρώ , να κόψει τις συντάξεις των τέως βουλετυών και των πλουσίων και να με πάρει τότε τηλέφωνο. Αν τα κάνει όλα αυτά να με πάρει τηλέφωνο. Ξέρω ότι δεν θα τα κάνει γιατί και ο Τσίπρας είναι προϊόν του ίδιου καθεστώτος” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στην εκπομπή “Ακραίως” του ΣΚΑΪ.

 Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε το αίτημα του για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας: “Ποτέ δεν μιλούσα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για οικουμενική κυβέρνηση και με τη συμμετοχή της ΝΔ. Πάντα. Ήμουν σταθερός υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης. Την οικουμενική που ζητώ, τη ζητώ για να γίνει συναίνεση. Να δώσουμε την εικόνα πολιτικής σταθερότητας στην Ευρώπη”. Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες επειδή όπως είπε προσπάθησε να τις περάσει στην Ολομέλεια της Βουλής. “Εκεί που υπήρχε νομοθετημένη συναίνεση προσπάθησε να την γκρεμίσει. Αυτό με εκνεύρισε διότι είναι σαφές ότι όταν ζητάς συναίνεση, τουλάχιστον όπου την έχεις ήδη, την σέβεσαι” τόνισε.

 ”Να αφήσει ο Μητσοτάκης τα όνειρα για πρωθυπουργίες, να σεβαστεί την κατάσταση της χώρας και ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία αφού δεν μπορεί μόνος .  Αν δεν γίνει αυτό τότε σημαίνει ότι είναι αλαζόνες και βάζουν την καρέκλα πάνω από τη χώρα και πρέπει να τιμωρηθούν από τον λαό τέτοιοι πολιτικοί άνδρες’ συνέχισε ο κ. Λεβέντης ενώ ερωτηθείς για το εάν θα πήγαινε στη λύση της  διεύρυνσης ενός κυβερνητικού σχήματος είπε: “Ούτε να το σκέφτεται , ούτε να το ονειρεύεται ο Τσίπρας. Με ξέρει και ο Τσίπρας και ο Φλαμπουράρης”.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σαμαράς: Θα μπορούσα να πω “πηγαίνω σπίτι μου” όμως δεν έχω αυτό το δικαίωμα

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ