Αποστόλου: Για εμάς ο διάλογος είναι μονόδρομος

«Για εμάς ο διάλογος είναι μονόδρομος και είναι ένας διάλογος που έχουμε ξεκινήσει από την επόμενη της ψήφισης της συμφωνίας» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το ζητούμενο είναι το εξής: Αυτήν την ώρα που ήδη βρισκόμαστε για διαπραγμάτευση και εννοούμε μόνο το ασφαλιστικό κομμάτι, γιατί είναι προαπαιτούμενο για την πρώτη αξιολόγηση, έχουμε καταθέσει προτάσεις… Αυτές οι προτάσεις δεν ξέρουμε αν ακόμα θα γίνουν αποδεκτές, εμείς έχουμε στο νου μας και βελτιώσεις για αυτές τις προτάσεις, θα το δούμε στη σχετική διαπραγμάτευση. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό από τους αγρότες είναι ότι την ιδιαιτερότητα του χώρου την υπερασπιζόμαστε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το πότε θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, ο υπουργός είπε:

«Έχει σταλεί η πρόσκληση. Περιμένουμε να απαντήσουν, γιατί η ιδιαιτερότητα αυτήν την ώρα είναι ότι θεσμικά οι ενώσεις συνεταιρισμών έχουν απαξιωθεί. Από εκεί και πέρα όλες αυτές οι πρωτοβουλίες κινηματικού χαρακτήρα πρέπει να βρουν έναν τρόπο συλλογικής έκφρασης για να μπορέσουμε να συναντηθούμε μαζί τους».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ