Επίθεση της Χρυσοβελώνη στον Θεοδωράκη

Επίθεση στον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι «ξεπερνά τα όρια του γραφικού». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το θράσος του ημιμαθούς, απαίδευτου και ανιστόρητου Σταύρου Θεοδωράκη ξεπερνά τα όρια του γραφικού.

Καταλαβαίνουμε ότι ο ίδιος και το γκρίζο Ποτάμι του αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης μετά την εκλογή το�� Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, καθώς ο μεταξύ τους ανταγωνισμός θα είναι ανελέητος για το ποιος είναι πιο καθαρόαιμος νεοφιλελεύθερος, για το ποιος θα μπορεί να απολύει περισσότερους εργαζόμενους από το Δημόσιο χωρίς το παραμικρό ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και στο όνομα δήθεν της… αξιοκρατίας.

Στην περίπτωση του κ. Θεοδωράκη είναι πράγματι ειρωνεία – και ταυτόχρονα αξιοθρήνητο – να μιλά για αξιοκρατία και να καταγγέλλει χωρίς ίχνος ντροπής το κομματικό κράτος ο υπηρέτης πολλών αφεντάδων και υψηλόμισθος της ΕΡΤ πριν από μερικά χρόνια, την περίοδο που κυβερνούσαν το ΠΑΣΟΚ, επί Σημίτη, και η Ν.Δ.

Η ημιμάθεια σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη αυτογνωσίας δυστυχώς τον προδίδουν τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά. Η έλλειψη μνήμης, όμως, είναι πολύ κακός σύμβουλος».

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ