Γεννηματά: Άλλο πράγμα η συνεργασία κι άλλο η αποστασία…

Η Φώφη Γεννηματά έστειλε σαφές μήνυμα προς στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πιθανόν βλέπουν ως θετικό γεγονός την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και ως εκ τούτου την ανάπτυξη διαλόγου με τις ευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.

Όταν ρωτήθηκε χθες το βράδυ σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση για τις δηλώσεις του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου που τελικά αποδόθηκαν σε παρερμηνεία, η κ. Γεννηματά είπε: «Άλλο πράγμα η συνεννόηση και συνεργασία κι άλλο αποστασία» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Εξήγησε και πάλι γιατί εξ΄ αρχής τοποθετήθηκε αρνητικά στην εκλογή Μητσοτάκη. «Είναι δεξιός» είπε και δήλωσε ότι διαφωνεί πλήρως με τη λογική συγκρότησης μετώπου φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων «γιατί διχάζουν».

Η κυρία Γεννηματά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και άλλα επώνυμα στελέχη και προσωπικότητες για την ταχύτερη και ουσιαστικότερη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε σοσιαλδημοκρατικό πόλο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό, προτείνοντας την πλήρη και ταχύτερη εφαρμογή του νόμου 3863/10 με τις αναγκαίες χρονικές προσαρμογές, η οποία όπως είπε δίνει τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των δεσμεύσεων του τρίτου μνημονίου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

«Ξαναχτύπησε» ο Γρηγοράκος: Απολογία; Τι είναι αυτά που λέτε τώρα… 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ