Ελπιδοφόρο μήνυμα για την Ελλάδα η εκλογή Μητσοτάκη λέει ο Άδωνις

«Ελπιδοφόρο μήνυμα όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για την Ελλάδα» χαρακτήρισε την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ, ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm.

«Μια νέα σελίδα αρχίζει όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά για την Ελλάδα. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια ολική ανατροπή. Ένας πολιτικός που είπε αλήθειες, που έχει πάρει σκληρές αποφάσεις, που δεν έχει λαϊκίσει καταφέρνει σε μια ανοιχτή εκλογική διαδικασία με τη συμμετοχή 400 χιλιάδων ανθρώπων να πάρει την πρωτιά» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι ηττημένος. «Δεν μπορείς να πεις ότι ένας άνθρωπος που πήρε το 48% της εκλογικής βάσης ενός κόμματος του μεγέθους της ΝΔ ότι έχει ηττηθεί. Ο κ. Μεϊμαράκης έχει βγει κερδισμένος από τη διαδικασία, είναι αξιοσέβαστος και είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα συμβάλει και αυτός στην επόμενη εκλογική νίκη της ΝΔ. Απλώς η κοινωνία ήθελε ανανέωση, ήθελε να δει καινούργια πρόσωπα».

Ερωτηθείς ποια θα είναι η στάση της ΝΔ στα νομοσχέδια που έρχονται, απάντησε ότι η ΝΔ θα καταθέσει συγκροτημένη και πλήρη πρόταση για το ασφαλιστικό ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «το έχει αποκλείσει ο κ. Μητσοτάκης πολύ πριν από εμένα»

Σχετικά με τον δικό του ρόλο μέσα στη ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν έχει γίνει καμία συμφωνία, περιμένω και εγώ όπως και όλοι  οι υπόλοιποι το πώς θα θελήσει ο κ. Μητσοτάκης να αξιοποιήσει το κάθε στέλεχος. Έχω εμπιστοσύνη ότι θα μας αξιολογήσει όλους κατ’ αξίαν. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τίποτα, όποια θέση μου πουν να πάω να υπηρετήσω τον πρόεδρο θα πάω.»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία – ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για την Μαρίκα Μητσοτάκη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ