Εκλογές ΝΔ – Τα αποτελέσματα από Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Άκρως ικανοποιητική χαρακτηρίζουν την συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οι πρόεδροι των νομαρχιακών εφορευτικών επιτροπών της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Αχαΐας Γιώργος Κακούρης, στον δεύτερο γύρο ψήφισαν περισσότεροι από 7.500 ψηφοφόροι με την συμμετοχή να ξεπερνά το 82% . Μάλιστα όπως πρόσθεσε το συγκεκριμένο ποσοστό μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μήνυμα ενίσχυσης από την βάση στον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Στην Ηλεία, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, η πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, προσήλθαν στις κάλπες 3.158 άτομα, δηλαδή πάνω από το 80% των ψηφοφόρων, που είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Αντίστοιχη εικόνα καταγράφεται και στην Αιτωλοακαρνανία, αφού όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο πρόεδρος της νομαρχιακής εφορευτικής επιτροπής Φώτης Τσόλκας, η συμμετοχή των ψηφοφόρων κυμαίνεται στο 85% με 90%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ