Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου στον Βαξεβάνη

Την αντίδραση της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Το Κουτί της Πανδώρας» για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Στο δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής» αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Η Βουλή αποπληρώνει τα δείπνα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Με απόφαση του προέδρου, Νίκου Βούτση, πληρώνονται λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ για τα δείπνα που παρέθεσε η Βουλή σε εστιατόρια της Αθήνας, στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, όταν έγιναν και οι τελευταίες συνεδριάσεις.

Τα εστιατόρια βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων και του Μοσχάτου και η Βουλή πληρώνει για τα τρία δείπνα 300, 428 και 320,49 ευρώ (συνολικά 1.048,49 ευρώ). Την ίδια ώρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στελεχώνει το γραφείο της με στελέχη προερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα διόρισε ως μετακλητό υπάλληλό της στο γραφείο της τον Κώστα Μαρματάκη, ο οποίος έως το καλοκαίρι ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το δημοσίευμα

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Μέσω των λογαριασμών της στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες και κατ’ εντολή στοχοποίηση». 

Συγκεκριμένα έγραψε:

Διαβάστε επίσης:

Στρατούλης: Η κυβερνητική πρόταση ισοπεδώνει προς τα κάτω όλες τις συντάξεις

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επέλεξε ποιον “μονομάχο” δεν θα στηρίξει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ